Heel Holland op z'n kop

16 okt 2017


Volgende week zaterdag, 21 oktober, zal de theatervoorstelling Heel Holland op z'n kop in première gaan in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Vanaf dan zal deze show kort door Nederland touren. Ben jij erbij?


Nicky in Kerstspecial Funky Piano's XXL

16 okt 2017


Op 22 december zal Nicky optreden bij Funky Piano's XXL in Zoetermeer.

Voor meer info:

Knallend de kerstdagen in? Dat kan bij Funky Pianos XXL! Op vrijdag 22 december 2017 wordt Silverdome Zoetermeer omgetoverd tot de grootste LIVE kerstborrel van Nederland. Dit is de ideale gelegenheid om samen een feestje te vieren met je collega's, zakenrelaties, vrienden of familieleden.

Funky Pianos bouwt een informele borrelavond om tot een groot feest. Top artiesten als OG2NE, Re-Play en Mike Peterson zullen het podium betreden. De drie zusjes van OG3NE blazen met hun fantastische stemmen het figuurlijke dak van de Silverdome eraf! Niet alleen met hun eigen repertoire, maar ook met een speciaal kersttintje.

Re-Play vult de avond met hun leukste en bekendste hits van vroeger en nu en coveren ook bekende kerstnummers. Mike Peterson zingt zwel in het Nederlands als Engels. Zing jij uit volle borst mee? Zit jouw nummer er niet tussen? Vraag dan je facoriete nummer aan bij de Funky Pianos hostessen.


Dinnershow Theater de Lampegiet

01 aug 2016


Zet 2 juni 2017 maar in je agenda. 
Voor theater De Lampegiet in Veenendaal mag Jasper i.s.m. Marc Schultheis een nieuwe Dinnershow produceren. De mooiste en bekendste musical nummers zullen voorbij komen. 

Op dit moment zijn de volgende artiesten bekend:

Carolina Dijkhuizen
Michelle Splietelhof
Nicky van der Kuyp

Choreograaf:
Terence Bempah 

Tot 2 juni 2017 in Veendendaal.

Kaarten reserveren klik hier.

 


Zomer op Zwitsal

02 jul 2016


Op 2 juli zal Nicky samen met Richard Surie optreden op het festival "Zomer op Zwitsal". Van 14.00 tot 16.00 zullen ze op het voormalige Zwitsal terrein in Apeldoorn zingen.


Nicky weer in het theater!

29 jun 2016


Ja! Het mag naar buiten!!
Het duurt nog eventjes, maar Nicky gaat weer touren!
In 2017/2018 staat Nicky samen met Nurlaila Karim, Jasper Taconis en Renee Kouwenhoven in 'Holland op z'n kop'!! Begeleid door de BOSCO Bigband!! 
 

Holland op z'n kop:

 


Een avond naar het theater is nog nooit zo leuk geweest. Het theater verandert in een groot meezingspektakel waarbij de allergrootste Hollandse hits de revue passeren. Blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet. U kent ze allemaal van radio en TV! Met de grootste hits van o.a. Wim Sonneveld en Johnny Jordaan. De hits van hen en o.a. André Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, Het Goede Doel etc. zorgen voor een onvergetelijke avond.


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next >>

Powered by CuteNews